Dupa o investitie de 25.000 de euro s-a inaugurat primul magazin Patria Vinum, care va face oarte dintr-o retea de magazine de vin varsat si imbuteliat la punctul de vanzare in recipiente proprii, concept care isi propune sa dezvolte un nou segment al pietei si sa reprezinte o alternativa la supermarket-uri si la magazinele de tip crama.

Patria Vinum va deveni o retea de magazine de vin varsat si imbuteliat la punctul de vanzare in recipiente proprii, concept care isi propune sa dezvolte un nou segment al pietei si sa reprezinte o alternativa la supermarket-uri si la magazinele de tip crama.

In plus, se vor vinde si bauturi spirtoase din distilat de vin sau rachiuri din fructe, precum si vinuri selectionate imbuteliate, din productii limitate.

Vin la Harta: Sistem de distributie a vnului din zece regiuni viticole romaniesti cunoscute. Clientul poate alege sa combine vinurile dupa preferinta.

Vin Oriunde: Livrarea de vinuri la domiciliu, la locul petrecerii sau a evenimentului. Vinurile oferite de Patria Vinum sunt ambalate in recipienti de tip Bag in Box de 20 litri. Recipientul Bag in Box se traduce practic prin o cutie de carton in care se afla o punga confectionata dintr-un material special, rezistent si flexibil echipata in partea inferioara cu un un robinet de golire. Pe masura consumului, punga se restrange treptat, peretii acesteia ramanand tot timpul in contact cu lichidul fara sa dea astfel posibilitatea aerului sa patrunda inauntru si sa oxideze vinul.