Bucuresti, .... octombrie 2008: Jagermeister, bautura germana recunoscuta pentru gustul sau unic, continua in aceasta toamna show-ul Wild Cats. Spectacolul oferit de cele patru „pisici”transmite intr-un mod unic valorile marcii Jagermeister: salbatic, diferit si provocator.

Conceptul Wild Cats este inovator pentru Romania si a fost creat special pentru brand-ul Jagermeister. O echipa tanara formata din patru fete increzatoare si optimiste propun o seara speciala cu show-uri de dans si bartending flair, în care servirea la bar va fi transformata intr-un spectacol original.


Imaginea originala a “pisicilor” este asigurata de tanara creatoare de moda Andreea Vicol, costumele fiind parte a colectiei Instinct. In plus, tinerele selectate au luat cursuri de dans cu bebelusa Oana, iar pentru flair bartending si prepararea cocktailurilor s-au antrenat cu Costin Tarsoaga si Costin Gache, un tandem apreciat in Romania, fiind cei mai premiati barmani romani la concursurile nationale si internationale de profil si initiatorii Limes, singura agentie de bartending profesionist din peisajul autohton.

Reprezentantia oferita de cele patru tinere de la Wild Cats a fost lansata in luna februarie a acestui an si numara pana in prezent peste 80 de show-uri. Acestea s-au desfasurat in principalele orase ale tarii, iar in timpul verii exclusiv pe litoral.

Show-urile incepute in primele luni ale anului au fost reluate din septembrie si continua sa fie un succes. Bautura germana castiga progresiv consumatori, iar show-ul Wild Cats este tot mai solicitat, ajungandu-se si la 3-4 petreceri pe saptamana.

O reteta secreta si irezistibila
Nedivulgata pana in ziua de azi, reteta bauturii Jagermeister contine 56 de ingrediente naturale din randul plantelor, radacinilor si fructelor. Scortisoara, cuisoarele, ghimbirul, sofranul si coriandrul sunt doar cateva dintre aromele care se regasesc in reteta unica si inca secreta a celebrei bauturi.

Compania Mast-Jagermeister produce exclusiv Jagermeister, iar ingredientele necesare fabricarii bauturii germane sunt livrate din toate colturile lumii, de cateva ori pe an, la fabrica din Wolfenbuttel, singura unde se produce Jagermeister. Sortate in urma unui sever control calitativ, ingredientele sunt cantarite conform retetei originale, iar blending-ul rezultat este maturat in butoaie de stejar, timp de 12 luni. Prin intermediul acestui proces de un an, bautura capata un gust unic, nici prea amar, nici prea dulce, dar foarte aromat si cu o concentratie de alcool de 35%.

Pentru a putea fi savurata cât mai bine, se recomanda ca bautura Jagermeister sa fie consumata ca ice cold shot.

Totodata, iubitorii marcii o pot savura si sub forma de mixuri si cocktailuri extrem de variate.

Scurta istorie
Cea mai cunoscuta bautura alcoolica a Germaniei, Jagermeister a fost lansata in anul 1935, avand la baza reteta lui Curt Mast.

In 1964, brandul a pasit pentru prima data dincolo de granitele Germaniei, intrand pe piata olandeza. Tarile Benelux constituie si în prezent o piata importanta pentru Jagermeister. Din 1966 a patruns si pe piata din Italia, cea de-a doua mare piata la nivel international pentru lichiorurile din plante.

Prima sticla de Jagermeister a traversat Atlanticul în 1971, incepand astfel o istorie incununata de succes pe meleaguri americane.

In prezent, Jagermeister este distribuit in peste 80 de tari din intreaga lume si este considerat a fi cel de-al noualea cel mai vandut brand de bauturi alcoolice de pe toate meridianele, potrivit clasamentului “Top 100 Premium Spirit Brands Worldwide“, intocmit de Impact Internationals.

Despre BDG
BDG Import SRL a fost infiintat in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium. Portofoliul BDG Import include marcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Budweisser, Southern Comfort, Cutty Sark, Heradurra, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Heinz, Borges