1.Evelyn Baseshore

Avere castigata: 5,4 milioane de dolari (in doua castiguri diferite) In cat timp a pierdut banii: 15 ani

Evelyn Baseshore este incredibil de norocoasa, din moment ce a castigat 3,9 milioane de dolari in 1985 si doar 5 luni mai tarziu a dat din nou norocul peste, castigand 1,9 milioane de dolari. O mare parte din bani a daruit-o prietenilor si in rest si-a alimentat dependenta de pariuri.

"Nu este asa de grozav sa castigi la loterie. Toata lumea mi-a dorit banii. Toti stateau cu mana intinsa", a povestit femeia, dupa ce a dat faliment in anul 2000.

A recunoscut ca mai joaca la loto din cand in cand, in speranta ca fulgerul va lovi de trei ori.

2. Ibi Roncaioli

Avere castigata: 5 milioane de dolari In cati ani s-au pierdut banii: 12 ani

Ibi Roncailoli a castigat 5 milioane de dolari in 1991 dar a neglijat sa-i spuna sotului sau ca va oferi o parte din bani (2 milioane de dolari) copilului sau secret, conceput in urma unei aventuri. Joseph Roncailoli si-a ucis sotia in 2003, otravind-o cu medicamente analgezice.

3.Jeffrey Dampier

Avere castigata: 20 de milioane de dolari In cat timp a pierdut banii: 9 ani

Jeffrey Dampier a folosit cele 20 de milioane de dolaric castigate in 1996 pentru a incepe o noua afacere si pentru a-si rasfata membrii familiei - inclusiv o cumnata cu care avea o aventura Victoria Jackson. Aceasta avea la randul sau un amant, cu care complotea sa-i fure banii lui Dampier. In 2005, Victoria Jackson l-a ucis pe castigatorul la loto, impuscandu-l in cap.

4. Callie Rogers

Avere castigata: 1,9 milioane de lire sterline In cat timp a pierdut banii: 6 ani

Callie Rogers avea doar 16 ani cand a castigat 1,9 milioane de lire sterline la loterie in iulie 2003. Au inceput cumparaturile: case, vacante si masini noi pentru rudele si prietenii sai. Rogers a mai cheltuit mii de lire sterline pe petreceri, operatii estetice si haine de firma.

In 2009, in varsta de 22 de ani, Callie Rogers a dat faliment si era atat de depresiva, incat a incercat sa-si ia propria viata de doua ori.

"Am vrut sa fac oamenii fericiti asa ca am cheltuit multi bani pentru ei. Dar pe mine nu m-a facut fericita. Ma tot gandeam ca de fapt cei din jurul meu sunt alaturi de mine doar pentru bani", a declarat tanara.

Citeste continuarea pe 9am.ro

Sursa foto main: om afaceri frustrat sursa Shutterstock