Sony Ericsson ataca din nou segmentul dispozitivelor entry-level, prezentand un terminal Walkman cu functii audio perfomante, ideal pentru cei care vor sa asculte muzica la o calitate foarte buna, fara sa scoata o gramada de bani din buzunar.


In mod audio, W205 rezista 13 ore si jumatate. Talktime-ul este si el la inaltime, cu 9 ore in GPS. La fel si standby-ul, cu aproximativ 425 de ore. Telefonul de 96 de grame include si o camera foto de 1,3 megapixeli, cu zoom digital 2,2X si video recording. La partea de conectica, amintim Bluetooth-ul prin care se pot transfera melodii sau diferite fisiere. Memoria interna este de numai 5 MB, insa se poate mari cu ajutorul unui card M2 de maximum 2 GB.
W205 incorporeaza toate functiile caracteristice seriei Walkman: TrackID, AlbumArt, Loop mode, Shuffle mode si bineinteles, playerul dedicat Walkman. Prezenta wap 2.0 XHTML permite si navigarea pe internet cu ajutorul browser-ului Opera mini inclus.

Terminalul W205 va fi lansat in scurt timp si la noi. Nu se cunoaste momentan pretul, insa tinand cont ca vorbim despre clasa entry-level, acesta ar trebui sa fie in jur de 100 - 150 euro.