Pe langa lansarea unor terminale noi, High Tech Computer a avut si buna intentie de a-si revizui vechile telefoane, adaugandu-le dotari absolut grozave. Astfel, dupa cum bine l-ati vazut pe Touch Cruise si pe noul Diamond2, iata ca si mult apreciatul Pro primeste cateva upgrade-uri si reapare sub forma lui Pro2.


Glisarea display-ului pentru activarea tastaturii Qwerty se face sub un anumit unghi, astfel ca Pro2 va fi mult mai lizibil in timpul scrierii mesajelor lungi. La 116 mm in lungime si 175 grame, telefonul nu este chiar usor, dar nici nu poate fi considerat o "caramida".
La interior, lucrurile au ramas la fel: procesor Qualcomm la 528 Mhz, 288 MB RAM, 512 MB ROM, GPS, Bluetooth, WiFi, modul FM radio si G-sensor. Sistemul de operare este momentan Windows Mobile 6.1, insa nu e exclus sa vedem pe Pro2 versiunea 6.5, asta daca Microsoft va reusi sa lanseze noul OS inainte de lansarea telefonului, la inceputul lui Q2 2009. Nu se cunosc momentan detalii despre pret, insa stim cat costa actualul Pro..