Razer Mako 2.1 THX incorporeaza tehnologiile THX Ground Plane™ and THX Slot Speaker™ si totodata este dotat cu sistemul digital de amplificare ClassHD™, care permite efecte audio omnidirectionale, demne de invidiat pentru doi sateliti si un subwoofer.


Designul lui Razer Mako permite eliminarea distorsiunii din sunet de tipul “desk-bounce”. Tehnologia high-end de amplificare a sunetului, ClassHD™, ajuta la obtinerea unei mai bune calitati pentru acesta, alaturi de maximizarea eficientei si puterii sistemului Mako.

Cei doi sateliti ai Razer Mako, bi-amplified, de 50W fiecare, prevazuti cu control DSP, garanteaza o serie de calitati audio, efectul fiind comparabil cu cel obtinut intr-un studio de inregistrare.

Sistemul este echipat cu o telecomada disc, all-in-one, cu LED - touch senzitiv si iesire pentru casti de 3,5 mm, amplificata, alaturi de un input minijack auxiliar si RCA radio imput. Raspunsul in frecventa pentru Mako este: 25-20,000Hz (+/-2.5dB 40-18,000Hz).

Razer Mako este un sistem audio cu design futurist si tehnologie pe masura, care raspunde cerintelor gamerilor, dar si a celorlalti useri, prin mixul de functii pus la dispozitie. Minimalist si sofisticat, sistemul reprezinta un statement pentru posesorii sai, iar aspectul sau high – end depaseste si cele mai indraznete tendinte, impunand o imagine premium.


Inovatia acestui mouse pad consta in suprafata Razer Fractal™, cu aspect metalic, care are textura ideala pentru a asigura miscari precise ale mouse-ului.

Accesoriul Razer este optimizat pentru pentru a imbunatati performantele (track up) mouse-ului optic, sau laser: 25% pentru mouse-ului optic si 37% pentru cel laser, comparativ cu alte accesorii de acest gen.

Dimensiunile lui Razer Destructor (350 mm X 280 mm X 2,3 mm) asigura o suprafata generoasa, ideala pentru miscarile de mouse din timpul reprizelor de gaming!

Sistemul audio Razer Mako si mouse pad-ul Razer Destructor sunt incepand cu aceasta luna, prezente si in Romania, fiind puse la dispozitia utilizatorilor de Dream IT, unic importator al produselor Razer, Roccat si Speed-Link, pe piata autohtona.

Razer este o companie cu sediul in Carlsbad, California, SUA, care colaboreaza cu gameri din toata lumea pentru dezvoltarea si crearea perifericelor necesare acestora, bazate pe tehnologii de ultima ora. Compania a castigat reputatia de lider in domeniul perifericelor pentru gameri, dar si premii internationale pentru produsele dezvoltate.