Designer-ul danez recunoscut pentru calitatea produselor sale home theater, Bang&Olufsen, impreuna cu sud-coreenii de la Samsung, au anuntat disponibilitatea terminalului Serenata incepand cu luna noiembrie a acestui an.


Dar de ce sa se pastreze tiparul? B&O nu numai ca a plasat display-ul LCD de 2.4 inch in partea inferioara, in plus a decis sa inlocuiasca tastatura clasica alfanumerica, cu o rotita eleganta din aluminiu, iPod-like. Aceasta permite navigarea prin meniuri, scroll-ul prin lista de melodii, precum si plasarea apelurilor.

Numele Serenata trimite cu gandul la muzica, lucru la care B&O se pricepe atat de bine. Telefonul dispune de un player audio performant, accesat prin apasarea unui buton care comuta rapid intre modul player si functia GSM. Serenata este dotat cu o memorie flash built-in de 4 GB si poate reda fisiere audio AAC, MP3 sau WMA Lossless.


B&O ofera si un dock-station ce permite incarcarea telefonului, o mufa line-out pentru speakere externe si un port USB pentru sincronizarea cu PC-uri bazate pe platforme Windows sau Mac OS. Un soft aditional da posibilitatea descarcarii de materiale multimedia direct de pe store-ul proprietar Apple, iTunes.


Bang & Olufsen Serenata continua linia produselor de succes ale designer-ului danez, si dovedeste ca aceasta colaborare cu Samsung a fost intr-adevar fructuoasa.

Insa stilul si eleganta, semnate de un producator celebru, se platesc de obicei scump. In cazul acesta cu 1100 euro.

Autor: Iancu Radulescu
Sursa: plugin.ro

Click pentru a vedea articole asemanatoare:
1. Samsung G800: La lupta cu Nokia N95
2. Lg Voyager Vx10000: Un nou posibil iPhone killer
3. Meizu M8 MiniOne: Ce Apple? Ce iPhone?