Samsung a prezentat in urma cu ceva timp modelul Champ, un telefon entry level prevazut cu display touchscreen ce vrea sa duca mai departe succesul inregistrat cu Corby. Champ vine aproximativ in ring alaturi de HTC Smart, terminal comercializat la noi la un pret de pana in 700 RON.

Comunicatul de presa spune cam asa:

Utilizatorii se pot bucura de un display full touch de 2.4” si de experiente intuitive si atractive. Meniul simplu si intuitiv al telefonului a fost creat pentru a se potrivi dimensiunilor compacte si este optimizat pentru un ecran micsorat. Ecranul principal este prevazut cu un meniu widget 3x3 cu optiuni pentru ceas, calendar, shortcut-uri si aplicatia my buddies. Ecranul touch este ideal pentru corespondenta prin SMS cu prietenii, pentru a descarca aplicatii Samsung Apps sau pentru a experimenta jocurile video Java.

“Odata cu lansarea Samsung Champ ne vom reafirma ca lideri in ceea ce priveste telefoanele mobile cu touch screen. Champ reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii de telefoane mobile care doresc pentru prima data un telefon touch complet. Estimam ca Samsung Champ va urmari succesul avut de Star (modelul GT-S5230) care a atins pe parcursul anului precedent cel mai ridicat nivel de vanzari, cu un pret foarte accesibil,” a declarat Younghee Lee, Vice Presedintele Mobile Marketing, Samsung Electronics.