Ce produse noi a lansat Apple?

Miercuri, pe data de 9 septembrie, Apple a tinut deja obisnuitul eveniment It's Only Rock and Roll, dedicat in special muzicii. Boss-ul Steve Jobs a revenit in centrul atentiei, prezentand show-ul cu multa energie, parca nici nu ar fi suferit vreodata de cancer la pancreas. Ba chiar mai glumea din cand in cand, spunand ca acum mananca inghetata si vrea sa mai puna pe el rapid cateva kilograme...

Sa vorbim despre Nano. Aceleasi culori vibrante, acelasi clickwheel ideal si functii cu nemiluita. Acum nu mai trebuie sa cumperi tot felul de add-onuri pentru a asculta radio sau pentru a face unele inregistrari. Nano 5G are modul radio FM integrat cu functie Live Pause si un microfon de calitate. Are un display mai mare (2.2 inci) cu 376 x 240 pixeli. Nano a primit o camera video care inregistreaza in format H.264, la 640 x 480 pixeli, cu 30 de cadre pe secunda si sunet AAC.

Cum era de asteptat, Shuffle nu a avut parte de tratamente speciale, ci numai de cinci culori atractive.

Cat despre software, pe langa OS 3.1 care nu straluceste cu nimic nou, a fost lansat noul iTunes 9. Grafica mai buna, interfata intuitiva, un App Store redesenat, o sincronizare mult mai rapida si multe goodies. Cam acesta este iTunes 9. LP arata albume cu coperte, versuri, poze, videoclipuri, fiind mai atractiv pentru cei care indragesc un anumit artist si vor mai multe informatii atunci cand descarca un album. Home Sharing lasa utilizatorul sa distribuie muzica intre mai multe computere autorizate. iTunes Store era deja impecabil, acum este grozav, cu un design nou si o aranjare mult mai prietenoasa.

Pentru mai multe informatii:
iPod Nano 5G
iPod Touch
iPod Shuffle
OS 3.1
iTunes 9