Am primit un link catre un articol din cancan cu un titlu care frizeaza geniul negru: “Gheorghe Zamfir isi tine naiul intr-un prosop imbibat in sange de virgina”…

Nu e fabulos?!?!? N-am rezistat tentatiei si am deschis articolul. Inainte sa citesc, in fractiuni de secunda, m-am gandit la ce e mai rau. M-am gandit ca tine in beci virgine sechestrate pe care le taie pentru sange, m-am gandit ca are o pila intr-un centru de recoltare si primeste cate un telefon ori de cate ori vine cate o virgina sa-si faca analizele, m-am gandit ca agata emo-iste pe Hi5 si le pune sa se taie cu lame peste prosopul care acopera naiul…

Articolul insa m-a lamurit repede: “Menstruatia unei virgine ii protejeaza naiul”. Cum?!?!? Siderat, citesc in continuare pe nerasuflate: “Florin Petrescu, alias Axinte, a aflat de aceasta metoda inedita chiar de ziua lui, in urma cu cativa ani, cand Gheorghe Zamfir s-a aflat printre invitati. Potrivit spuselor lui Petrescu, naistul si-ar fi scos instrumentul muzical din diplomat, dupa care ar fi dat la o parte prosopul in care era infasurat, moment in care, in incapere, s-a raspandit un miros puternic. Mai, nene, ce miroase? m-am intrebat eu, a spus Axinte. El a povestit plin de verva si despre explicatia primita de la Gheorghe Zamfir, care pusese de fapt in aplicare, conform spuselor sale, un semn divin. Pai, uite, mai, baieti, mi-a spus Dumnezeu, intr-o seara, ca daca tin naiul intr-un prosop imbibat in menstruatia unei virgine, naiul va ramane tanar toata viata. Si asta am facut, a mai povestit Axinte ce a spus Gheorghe Zamfir.”

Deci faimosul cocalaro-tepar Axinte e in spatele zvonului. Bun… Acuma, se ridica o alta problema: cum a obtinut Gheorghe Zamfir sangele de virgina. Oare i-a spus Dumnezeu si cum poate procura materia prima?

Linistitor pentru noi este faptul ca Dumnezeu a inceput sa-si faca timp si pentru alti credinciosi, nu numai pentru Gigi Becali. Pai nu spunea ciobanul: “Am vorbit cu Dumnezeu si mi-a zis…bai Gigi…”. Eu credeam ca numai cu asta vorbeste. Iata ca dupa ce pleca de la Becali, Al de Sus tragea cate o fuga si pe la Zamfir: “Zamfire…Daca vrei sa nu-ti moara naiul, tine-l invelit intr-un prosop imbibat in sange de virgina!” La care Zamfir: “Pai de unde fac eu rost, Doamne, de sange din-asta de virgina” “Nu mai pot sta! Descurca-te! Ma cheama iar Gigi, o fi uitat sa-mi spuna ceva. Hai pa!”

Aoleeeu! Si ce sa faca bietul om?! Asta chiar e o problema. De unde faci rost de menstruatie de virgina atunci cand ai nevoie? Exista magazine specializate? NU! Si-atunci? Eu cred ca stiu raspunsul: La BAIETI!

Asta e o chestie fabuloasa in Romania! Orice ai nevoie, primesti mereu aceeasi indrumare: “Ia de la baieti…” Pentru orice exista “niste baieti” dispusi sa-ti vanda oricat si la preturi sub piata. Eu cred ca astia sunt in stare sa-ti vanda si Turnul Eiffel! Mi-am cumparat un telefon. Ma intreaba Margica: “De unde l-ai luat?” “De unde sa-l iau? De la magazin.” “Cat ai dat pe el?” “7 milioane” “Pai de ce nu mi-ai spus?! Ca luam de la baieti!”

Vazand acest titlu in tabloid, m-am gandit sa propun si eu niste posibile viitoare articole daca tot se vinde asa de bine genul asta de material.

1. Piticul Porno isi trimite parul pubian, prin posta, Marianei Moculescu!

2. Bianca lui Bote pozeaza goala pentru Observatorul cultural!

3. Elena Basescu este fiica nelegitima a lui Mircea Geoana, facuta cu Angela Similea!

4. Copii ai strazii ucisi, transati si bagati in saormele de la Dristor! Pofta buna!

5. Socant! Capatos sufera de vampirism! Eva Kent: “Mi-a supt sangele!”

Mai aveti si voi?

Autor: Mihai Bendeac