Pelicula Amor la Roma, productie a studiourilor Disney, este distribuit in Romania de Forum Film si va avea premiera in cinematografe in data de 23 aprilie.

Pentru aceasta comedie s-a adunat o echipa de soc, formata din actori “clasici” de comedie, precum Kristen Bell, Danny de Vito, Will Arnett sau Dax Shepard. Spectacolul este completat de castigatoarea Oscarului din anul 1985, Anjelica Houston, distributia in rolul unei sefe intimidante, dar si de Don Johnson, in rolul tatalui eroinei principale. Rolul principal masculin a fost incredintat lui Josh Duhamel (un fost model devenit actor, sotul celebrei cantarete Fergie) cunoscut publicului din Romania in special in urma prestatiei din Transformers.

Echipa din spatele ecranului are trecute in palmares filme precum “Grumpy Old Men” (Morocanosii) - regizorul Mark Steven Johnson, Wedding Crashers si Old Dogs - scenaristii David Diamond & David Weissman.

Filmul beneficiaza si de o pagina speciala de internet, www.fantanadragostei.ro, unde iti poti afla norocul in dragoste si castiga invitatii la film sau o cina romantica pentru doi, intr-un restaurant Italian.