Insula Bali din Indonezia este recunoscuta printre turisti pentru problema pe care o are cu cainii vagabonzi, care pot fi gasiti la aproape orice colt de strada. Pana si autoritatile locale au dificultati in a manevra problema, dar si in a tine sub control imbolnavirea animalelor.

Rico Soegiarto, in varsta de 26 de ani, a dat intr-una dintre plimbarile sale pe aleile oraselui Denpasar de un caine aflat intr-o stare precara de sanatate. Animalul era subnutrit si prezenta zone lipsite de par. Era evident ca se afla pe moarte. In ciuda conditiei dificile in care se afla, tanarul Rico a decis sa il ia in grija si sa ii ofere a doua sansa.

Dupa ce a avut grija sa ii administreze tratament medicamentos, sa il duca la veterinar si sa ii asigure mancare, cainele husky s-a transformat intr-unul sanatos, puternic si superb, care are mereu grija de stapanul sau. Experienta dura prin care a trecut inainte de a fi salvat nu a schimbat cainele, acesta fiind foarte afectuos. Acesta a primit numele Hope (n.r. Speranta).

Intregul proces al transformarii cainelui se poate vedea pe boredpanda.com.



Sursa foto: boredpanda.com