Daca esti interesat sa te distrezi vara asta la mare, ai ocazia sa practici multe dintre sporturile de sezon care sunt in general prezente in tarile exotice. Vara 2008 se anunta fierbinte, asa ca putina balaceala prin apele autohtone plus putina adrenalina reprezinta remediul perfect pentru a trata stresul urban, oboseala acumulata in timpul zilelor lucratoare, zapuseala si, de ce nu, cele cateva kilograme in plus pe care le-ai dobandit in iarna.


Firmele specializate pentru acest sport au patruns si pe litoralul nostru, astfel ca daca vremea iti permite, poti sa incerci sa-ti tii echilbrul pe o placa. Trebuie sa stii ca astfel de distractii iti vor scoate din buzunar sume destul de piperate - inchiriatul unei placi de surfing te poate costa cu tot cu echipament si instructor intre 150 si 400 de euro pentru cateva ore de distractie.




Avand in vedere ca schiul nautic a aparut demult in tara noastra si nu mai reprezinta neaparat o excentricitate sau o noutate, pretul nu este chiar atat de piperat ca la inceput. Firmele care ofera spre inchiriere echipamentul pentru acest sport se intrec in oferte in fiecare sezon estival. Acest mod de a te racori te va costa in jur de 100 ron pentru 30 de minute.

Autor: Alexandru Todoran