Nu trebuie sa dai o avere pe inelul de logodna. Daca iti iubesti cu adevarat partenera, este suficient sa ii ofere o bucata din trupul tau.

De acest lucru este convins Lucas Unger, un taranr din California, care a folosit maseaua de minte proaspat scoasa pentru a crea un inel de logodna. Iubita acestuia, Carlee Leifkes, a fost profund impresionata de gest si spune ca maseaua de minte valoreaza mai mult decat orice diamant.

„Nu am fost niciodata un cuplu traditiona, de ce sa incepem de acum?” a scris tanara pe Facebook.

Cei doi s-au conscut la un festival de muzica din Canada la inceputul anului si ideea de a confectiona un inel de logodna din maseaua de minte a barbatului i-a incantat pe amandoi.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

So incredibly excited to marry my best friend, the man who knows that his wisdom tooth means more to me than a diamond....

Posted by Carlee Alisan Leifkes on Monday, November 2, 2015