Comediana si vedeta YouTube Nicole Arbour a incarcat un clip intitulat "Dear Fat People" in care rade de persoanele cu probleme de greutate.

Clipul a devenit rapid viral, adunand peste 20 de milioane de vizualizari pe Facebook si aproape 200.000 de Like-uri. Dar, in ciuda popularitatii, internautii nu au tolerat glumele actritei si i-au sezisat pe administratorii YouTube.

"Discriminarea celor grasi nu exista. Cei grasi au inventat-o", spune Arbour in clip. Apoi, timp de 6 minute, actrita face o serie de glume proaste pe seama oamenilor supraponderali.

Comunitatea de pe YouTube a reactionat vehement, sesizand administratorii si cerand inchiderea contului. Dupa ce contul i-a fost inchis temporar, Arbour a scris pe Twitter: "Wow, sunt prima comediana din istoria YouTube care este cenzurata. Exista acolo videoclipuri teribile cu omucideri si tortura, dar satira este..."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

What we've all wanted to say to FAT PEOPLE

Posted by Nicole Arbour on Thursday, September 3, 2015