Pagina "Humans of New York" este extrem de populara pe Facebook. Brandon Stanton, creatorul paginii, se plimba pe strazile metropolei, fotografieaza oameni si sta de vorba cu ei pentru a le afla povestile.

De curand, o imagine cu o fata pe nume Beyonce a devenit virala. Fata povesteste cum isi uraste numele pentru ca primeste tot soiul de remarci amuzante.

"Uneori imi urasc numele pentru ca atrage atentie, iar eu nu sunt o persoana foarte sociabila. M-am mutat cu familia aici din Pennsylvania si m-am temut asa tare in prima zi de scoala ca cineva ma va observa. Atunci cand profesorul a inceput sa faca prezenta am devenit foarte nervoasa deoarece, de fiecare daca cand cineva afla ca ma cheama Beyonce, incepe sa cante "Single Ladies."

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

“Sometimes I hate my name because it always draws attention to me, and I’m not a very social person. My family moved...

Posted by Humans of New York on Saturday, April 4, 2015

La scurt timp de la publicarea imaginii, o multime de persoane care poarta numele unor vedete au ematizat cu tanara, povestindu-si ofurile.

"Draga, nici nu vrei sa stii cate persoane ma intreaba daca joc tenis", a comentat o tanara pe nume Serena Williams.

"Sa vezi cum e atunci cand te cheama Will Smith", i-a scris altcineva.

Iata cateva din comentariile amuzante pe care le-a primit tanara:






Foto: captura Facebook.com