Injuri un barman, primesti o bere!

Asta e chiar buna. In Spania, un polonez a deschis de ceva timp un bar deosebit. Nu va ganditi acum ca are peretii acoperiti cu bacnote sau e construit la cinci sute de metri sub apa. Casa Pocho are cu totul altceva: o idee traznita si originala, care sa atraga clientii acum in vremurile tulburi ale recesiunii.

Realizati cat de bine ar prinde afacerea asta in Romania? Ce KFC, ce McDonald's...Baruri, pub-uri, cluburi in care oricine vine plin de stress dupa serviciu si se poate descarca in voie in fata unei persoane straine. Adios certuri cu sotia acasa, cu mama soacra, cu tataie. Acolo omul ajunge deja descarcat. Si, zic, daca in locul barmanilor am putea pune si niste politicieni, cu jumatate de norma macar, am scapa de tot circul de la televizor. Tot cu juma' de norma am pune acolo vedetele actuale, "talentele" de neegalat in domeniile in care activeaza si ne-am lua cu totii la revedere de la tabloidele de doi bani care sunt cele mai citite ziare in momentul de fata.

Iata cum, cu o singura idee, am duce o viata mult mai buna. Plec la registrul comertului sa pun la punct smecheria. Logic, patentez si ideea. Sper ca niciunul dintre voi nu a facut asta inaintea mea...

Un text de: Ianis