Poti castiga una dintre cele 6 invitatii la film, 3 la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si 3 la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, fiecare valabila pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail in care sa ne spui cum si cu cine vei petrece Valentine's Day ?

Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Rambo IV.

Scurta prezentare a filmului:

Este o legenda vie a razboiului, un soldat fara patrie, un erou pe care il cunosti deja foarte bine, un om a carui deviza este “mai bine mori pentru ceva decat sa traiesti pentru nimic”. Au trecut 20 de ani de la ultima sa misiune. De atunci, John Rambo (Sylvester Stallone) s-a retras in nordul Thailandei, unde duce un trai izolat in munti, supravietuind de pe urma pescuitului si a comertului cu serpi veninosi. Marcat de o viata in care a vazut si a simtit prea multa violenta, a ales sa traiasca simplu, evitand societatea care l-a dezamagit. Acum insa, razboinicul e nevoit sa se intoarca. In inima junglei se vor revarsa rauri de sange si iadul se va dezlantui...


Vezi
aici programul filmelor care ruleaza in saptamana 1-7 februarie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall. Pentru a rezerva bilete, poti accesa acest link.

NOTA: Pentru a va putea califica in concurs, trebuie sa respectati conditiile de participare. Nu vor fi luate in considerare e-mailurile care nu contin toate informatiile solicitate. Datele personale ale utilizatorilor vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite in alt scop decat cel mentionat.

Multumim pentru e-mail-urile trimise! Iata castigatorii editiei precedente a concursului nostru:

1. Alexandru Marian Serbanescu - Bucuresti
2. Paula Elena Comaneciu - Bucuresti
3. Daniel Vulpescu - Bucuresti
4. Teodora Rimniceanu - Oradea
5. Ilie Dumitru Burzea - Oradea
6. Alin Suciu - Oradea