Potrivit comunitatii online Glassdoor, Facebook pune, alaturi de Google, cele mai dificile intreabari la interviurile de angajare. Iata cateva dintre ele:

1. “Cate postari despre zile de nastere sunt publicate intr-o zi oarecare pe Facebook?” – intrebare pentru postul de Facbook data scientist.

2. “Ai voie sa arunci cu zarul de 3 ori. Vei primi suma X de bani atunci cand pica numarul cel mai mare. Ai voie sa te opresti in orice moment doresti. De exemplu, daca nimeresti 6 din prima incercare ai voie sa te opresti. Ce suma te astepti sa castigi?” – intrebare pentru postul de Facebook data scientist.

3. “Cati bani sunt cheltuiti pe internet?” – intrebare pentru postul de Facebook account manager.

Foto: job sursa Shutterstock.com

4. “Cum ai vinde Facebook clientilor? Care sunt beneficiile pe care un client le are atunci cand isi face reclama pe Facebook?” – interviu pentru postul de Facebook Client Partner.

5. “Spune-mi ce ai face daca ai observa ca rata de incarcare a pozelor ar scade brusc cu 50%?” – intrebare pentru postul de Facbook Operations Associate User Intelligence.

6. “Doua puncte sunt plasate aleatoriu pe o linie de lungimea x. Care este probabilitatea ca cele trei segmente create sa formeze un triunghi?” – intrebare pentru postul de Facbook Product Analyst.

7. “Cum ai re-proieta caracteristicile/functionalitatea unei telecomenzei de televizor?” – intrebare pentru postul de Product designer.

8. “Cate aeroporturi sunt in Statele Unite, aproximativ?” – intrebare pentru postul de Facebook product manager.

9. “Cum ai calcula numarul de masini care traverseara un pod intr-o zi aglomerata?” – intrebare pentru postul de Facebook Software Engineer.

10. “Daca ar fi sa schimbi ceva la Facebook, ce anume ar fi?” – intrebare pentru postulde software engineer.

Foto main: interviu sursa Shutterstock.com