Timpul petrecut in tabara pare prea scurt de fiecare data. Organizatorii spun ca ‘’Daca la inceput tabara era conceputa pentru 6 zile, la cererea participantilor durata pentru tabara de iarna s-a marit la 7 zile si respectiv la 8 zile cea de vara de nivel intermediar, editia de initiere ramanand de 6 zile. Cu toate ca multi dintre participantii din taberele anterioare ne solicitau o durata mai mare a taberelor, am hotarat sa mentinem taberele in acesti parametri 6-8 zile, pentru ca ne dorim tabere dinamice, utile, eficiente, placute si la preturi convenabile. ‘’

‘’Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber, astfel ca de cele mai multe ori descoper ca majoritatea dintre noi abia asteptam un prilej pentru a redeveni copii. Atunci stiu ca tabara este una reusita. ‘’ – Simona Polhac organizator tabara .

”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – marturie a unei participante la o tabara anterioara.

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta.

Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Décor:


  • Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor

  • Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Décor

  • Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.