Yuppy 26 Iunie 2019 17:19
O tanara care intrase in travaliu si avea dureri a preferat sa isi continue examenul la care se afla, timp de o ora jumatate, si s-a dus apoi sa nasca.

Khiara Darbyshire, in varsta de 23 de ani, a preferat sa ramana intr-un examen de o ora si jumatate, desi intrase in travaliu.

Studenta se afla la Facultatea Brighton Met College din Marea Britanie. Durerile nasterii incepusera cu vreo doua zile inainte de examenele finale. Aceasta si-a luat in sala un anumit dispozitiv pentru a-si controla durerile in timpul testelor si a ramas pana la final. Lucrul care a ajutat-o a fost un aparat care trimitea impulsuri electrice pentru a stimula nervii si pentru a calma, respectiv trata durerea.

Tanara, originara din oraselul Worthing din Anglia, a declarat: "I-am spus unei profesoare ca, teoretic, am intrat in travaliu de cateva zile si si-a schimbat indata expresia fetei. Mi-a spus ca daca am nevoie, pot sa plec. M-am gandit ca ar fi mai bine sa sustin examenul in travaliu, decat cu un copil care plange. Asa ca am facut-o." Aceasta a completat: "Dispozitiviul chiar m-a ajutat. Daca durerea ajungea pana intr-un punct insuportabil, ii dadeam drumul. Daca aveam o contractie, ma concentram pe respiratie."

Se pare ca femeia a mai sustinut teste in aceasta situatie. Aceasta ar fi avut contractii in timpul examenelor si cand a fost insarcinata cu primul sau copil, la varsta de 16 ani. Atunci, dupa cinci zile, a nascut un baiat pe care l-a botezat Hugo, scrie Metro.co.uk.

In august anul trecut, Khiara a ramas din noua insarcinata. Doar ca de data asta a hotarat sa isi continue studiile pentru a-si lua diploma de absolvire. Se pare ca eforturile ar fi meritat pentru ca a promovat cu merite deosebite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.