Yuppy 24 Iunie 2019 17:21
Ceremonia neobisnuita a avut loc pentru a "indupleca" zeii ploii, in incercarea de a pune capat valului de caldura din India. Pana acum, seceta nemiloasa a ucis 76 de persoane.


In ultimele trei saptamani, temperaturile din India au fost extrem de ridicate. Caldura nu este doar neplacuta, ci si mortala. Pana in prezent, 76 de persoane au fost declarate moarte ca urmare a valului de caldura care a lovit tara. Temperaturile au atins chiar si 50 de grade Celsius in unele regiuni, scrie The Mind Unleashed.

Intr-o incercare de a stopa acest val de canicula, sute de indieni s-au reunit pentru o ceremonie ciudata. Aceasta se numeste “Mandooka Parinaya” si a fost sustinuta pentru zeii ploii. Localnicii cred ca ritualul le va aduce ploi si ii va mai scuti de caldura.

Evenimentul a inceput cu voluntari care au prins cateva broaste din zone diferite. Dupa ce au fost analizate de Departamentul de Zoologie din Manipal, au fost alese doua. Acestea au fost numite Varuna si Varsha, dupa Zeul Apei si sezonul de ploaie. Nunta dintre cele doua broaste a fost dincolo de normal. Acestea au fost si imbracate in costume de logodna, iar femelei i s-a pus un inel pus pe un picior. Planul este ca cele doua sa ajunga intr-un satuc, Mannapall, si apoi sa fie eliberate in salbaticie.

Invitatia la nunta a ajuns la 100 de persoane. Musafirii au servit ulterior mancare. Desi procesul este unul neconventional, pentru cateva momente a adus pace celor afectati de caldura arzatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.