Bradley Cooper, in varsta de 44 de ani, si Irina Shayk, in varsta de 33 de ani, au decis sa isi incheie oficial relatia si colaboreaza in prezent intr-o maniera amiabila pentru a gasi de comun acord o solutie in ceea ce priveste impartirea custodiei fiicei lor, Lea De Seine, nascuta in martie 2017, a dezvaluit pentru revista People un apropiat al fostului cuplu, scrie Agerpres.

Agentii de presa ai celor doua vedete nu au dat curs solicitarilor jurnalistilor de a face declaratii pe aceasta tema.

Actorul american, nominalizat la Oscar, si supermodelul rus si-au inceput relatia in primavara anului 2015, la putin timp dupa ce ambii se despartisera de fostii lor parteneri de viata: ea de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, dupa o relatie de cinci ani, iar el de actrita britanica Suki Waterhouse.

Bradley Cooper a avut parte de un an 2018 excelent, odata cu lansarea filmului "A Star Is Born" - pe care l-a regizat si in care a interpretat rolul principal masculin -, nominalizat la opt premii Oscar. Dupa incheierea sezonului premiilor de la Hollywood, actorul a promis ca isi va incetini ritmul activitatilor profesionale si ca se va consacra familiei sale, dezvaluia o sursa pentru People.com in aprilie 2019.

In 2016 au aparut mai multe zvonuri legate de o presupusa logodna a cuplului, dupa ce Irina Shayk a fost vazuta purtand pe inelarul mainii stangi un inel cu smarald. Ea a continuat sa poarte acea bijuterie timp de peste doi ani.

Totusi, o sursa din anturajul cuplului a dezvaluit la acea vreme ca Bradley Cooper si Irina Shayk considera ca educatia si cresterea fiicei lor sunt mult mai importante decat casatoria.

Bradley Cooper a fost casatorit cu actrita Jennifer Esposito in perioada 2006-2007 si a avut relatii cu actritele Renee Zellweger (2009-2011) si Zoe Saldana (2011-2013) si cu modelul si actrita Suki Waterhouse (2013-2015).