Yuppy 7 Mai 2019 17:42
Cea mai noua pisica ce a reusit sa cucereasca iubitorii de animale si nu numai este Ah Fei, una extrem de expresiva, surprinsa mai ales in ipostaze dramatice, scrie Bored Panda.

Ah Fei a intrat de curand in familia lui Tang Chang din China, cand a fost salvata de pe strada. Numele nu este ales intamplator - in limba mandarina asta se traduce prin "grasa". Lucru care certifica greutatea mare pe care o are pisica, pe langa faptul ca tigrata este cuminte, lenesa si ca isi iubeste mancarea.

Pisica a devenit cunoscuta in online dupa ce stapanul sau a postat pe Instagram diverse ipostaze caraghioase cu ea. Cand vine vorba despre jucarii, pisica are mereu o alura caraghioasa care par sa denote stres, frica, dezamagire, dezgust.

Cel care o are in grija vrea sa ii asigure pe fanii pisicii sale ca aceasta duce o viata linistita, in ciuda manifestarilor in care este infatisata de cele mai multe ori.














炸你全家#petlove #pet #kittens #kitty #kitten #cat #cats #catlover #catstagram #petlover #petlovers

A post shared by Tang Chang (@tang9599) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.