Yuppy 25 Martie 2019 17:06
Melanie Brown sau Mel B cum este cunoscuta, a declarat ca in perioada in care facea parte in trupa Spice Girls ar fi avut o aventura de o noapte cu una dintre colege, respectiv cu Geri Horner (fosta Halliwell). 

Trupa Spice Girls va pleca intr-un turneu care marcheaza reuniunea componentelor anul acesta, exceptand-o pe Victoria Beckham. In ciuda scandalului izbucnit, se pare ca planurile nu s-au schimbat.

Melanie Janine Brown a oferit o declaratie care a devenit in scurt timp subiect de discutie in media. In cadrul emisiunii "Piers Morgan: Life Stories", artista in varsta de 43 de ani a spus ca ar fi intretinut relatii cu colega sa de trupa, Geri Horner, in anii '90, cand formatia era in voga, scrie Lad Bible.

Cantareata, Mel B, bisexuala declarata, a spus ca Geri are "sani grozavi" si a completat: "(Geri) ma va uri pentru asta, dar este un fapt. S-a intamplat si am glumit dupa aceea in legatura cu asta.".

Geri dezminte declaratiile lui Mel B

Geri a negat orice aventura cu Melanie Brown. Cantareta sustine ca fosta sa colega ar face afirmatiile pentru a-si vinde mai bine cartea de memorii "Brutally Honest", mentioneaza Unica.

O sursa apropiata artistei a completat: „Nu este un lucru frumos pe care sa il faci chiar daca ai o carte de promovat. Nu s-a intamplat nimic niciodata. Cu totii stim ca lui Mel B ii place să se afle pe prima pagina. Poate ar fi fost amuzant in urma cu 15, 20 de ani, dar acum a fost exagerat si deloc amuzant”.

Geri este casatorita cu directorului echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner. Totusi, in urma cu mai mult timp ar fi spus ca a avut o aventura de o noapte cu o femeie, fara sa dea vreun nume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.