Starul rock Steven Tyler este cunoscut pentru activitatea de solist in cadrul trupei Aerosmith. Un nou proiect asupra caruia a decis sa se concentreze si despre care nu multi stiu este unul social, artistul fiind un filantrop. Altfel spus, Tyler a deschis un centru pentru femei abuzate.

Steven Tyler a deschis adapostul "Janie's House" in cadrul Youth Villages din Bartlett, Tennessee. Starul a fost principalul donator pentru constructia caminului, contribuind cu 500.000 de dolari.

Numele acestuia este inspirat de piesa "Janie’s Got a Gun" a trupei Aerosmith, lansata in anul 1989, scrie CBS News. Melodia este despre o fata care cauta sa se razbune pe tatal sau abuziv.

Youth Villages este o organizatie care ofera suport si terapie familiilor cu probleme mentale, emotionale sau de comportament.

La ceremonia de deschidere, Steven Tyler a spus ca acest eveniment ii aduce bucurie in suflet si in inima. Spune ca ideea i-a venit dupa ce a vizitat un centru de tratament si a vrut sa faca ceva ca sa ajute fetele abuzate pe care le intalnea: "Toate fetele pe care le-am cunoscut erau abuzate fie mental, fizic sau verbal. Cel putin 90% dintre ele."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.