Un fotograf a gasit o metoda neobisnuita pentru ca o mireasa oarba sa isi poata "vedea" pozele de la nunta. Decizia acestuia s-a dovedit a fi una emotionanta si de efect pentru mireasa si pentru cei care au aflat povestea.

James Day este un fotograf din Sidney care a avut parte de o experienta unica atunci cand a fotografiat nunta unui cuplu, iar mireasa era oarba. Constient ca tanara nu isi va putea vedea vreodata pozele, acesta a decis sa schimbe lucrurile.

Mireasa, Steph, si-a pierdut vederea inainte de a-l cunoaste pe Rob, sotul sau. Aceasta are o distrofie oculara, o afectiune mostenita de la mama sa. Femeia a declarat, citata de Bright Side: "Inca de cand era mica, Steph isi dorea o nunta ca-n povesti. Eram atat de tristi cand a spus ca nu crede ca o va putea face."


Pentru a fi alaturi de tanara, in timpul ceremoniei religioase, invitatii au purtat masti care le-au acoperit ochii.

James, fotograful, a reusit sa faca ziua nuntii una memorabila. Desi a fost o munca grea care a necesitat multe cercetari, timp de 12 luni, barbatul a gasit pana la urma o solutie. Motivat de ideea de a bucura mireasa, James si-a dat seama ca ar trebui sa foloesca 10 materiale diferite infuzate cu diverse uleiuri esentiale. Acesta le-a prezentat in ziua nuntii, in timpul sedintei de fotografii. Pana spre seara mireasa putea face legaturi intre acestea si sa isi aminteasca momentul asociat cu ele.

Cadoul pentru miri a fost unul deosebit, mireasa avand posibilitatea sa "vada" pozele prin atingere. In principiu imaginea se incalzeste si ulterior devine tangibila, a explicat James, materialele si mirosurile fiind incluse in albumul foto. In plus, fiecare pagina era acompaniata de fragmente audio care descriau situatia surprinsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.