Actorul Neal Mcdonough a declarat de curand ca refuza rolurile romantice pentru binele familiei sale si pentru a nu-si compromite morala crestina, titreaza The Epoch Times.
Neal McDonough a declarat in cadrul unui interviu pentru publicatia Christian Examiner: "Am doua reguli de care ma tin atunci cand joc: nu folosesc cuvantul Domnului si nu o sa sarut alte femei pe micul sau marele ecran".

In varsta de 52 de ani, actorul este un catolic devotat. Acesta a interpretat mai multe personaje emblematice in proiecte de televiziune sau de cinema - "Band of Brothers", "Suits", "Desperate Housewives" si cel mai recent in "Arrow" si "Legends of Tomorrow".

McDonough este casatorit cu Ruve Robertson, un fost model din Africa de Sud. Impreuna, cuplul are cinci copii.

Acesta a mai completat: "Cand omori pe cineva in filme este fals. Nu este adevarat. Atunci cand esti in pat cu alta femeie - ghici ce? Asta este real. Nu imi plac astfel de lucruri."

Actorul a dezvaluit ca a avut mult timp probleme in a obtine roluri pentru ca toti il credeau un religios extrem. Schimbarea de distributie pe care postul ABC a facut-o in serialul "Neveste disperate", cand i-au scos personajul din serial, a fost facuta dupa ce Neil a refuzat sa isi sarute sotia de pe micul ecran, interpretata de Nicolette Sheridan.

In ciuda acestei alegeri, Neal a reusit sa gaseasca echilibru intre viata persoanala si cea profesionala si a cunoscut celebritatea la Hollywood, interpretand de cele mai multe ori personaje negative.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.