Yuppy 26 Aprilie 2018 18:57
Este usor sa te pierzi in lumea pisicilor, mai ales cand au rolul principal in clipuri care te amuza pentru cat de neindemanatice sunt. Cel mai recent viral este cu un pisoi care, desi apare doar pret de cateva secunde, a reusit sa distreze internautii. In cateva zile clipul postat cu aceasta a reusit sa stranga aproape 6 milioane de vizualizari. Aceasta este surprinsa cand... se rastoarna cu laptopul stapanului ei.

In fiecare zi apar diverse videoclipuri care mai de care mai amuzante, iar pisicile sunt deseori in centrul atentiei. Functioneaza mai bine daca esti un "fan" al lor si te distrezi pentru cat de caraghioase sunt.

Cel mai recent viral este unul postat de un barbat pe Twitter, Brandon Salinas, care a reusit sa surprinda momentul cand pisica lui cade cu laptopul de pe masa.

Desi are o durata de doar cateva secunde, este usor sa ne dam seama cum de inregistrarea a strans peste 151.000 de distribuiri si aproape 6 milioane de vizualizari. Iti dai seama indata si de ce s-a ajuns la acest numar - multiplele vizionari o fac mai buna.

Citeste si: Nu te plictisesti privindu-le! 10+ fotografii cu pisici dormind in cele mai bizare locuri

Poate ca cei care au vazut clipul s-au grabit sa-si arate ingrijoarea pentru laptop, dar stapanul pisicii a revenit cu asigurari ca si pisica este nevatamata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.