Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de marți, 29 noiembrie. Climatologii au anunțat că temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor va ploua, iar în Moldova vor fi precipitații mixte.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 noiembrie: vremea în țară

Marți, 29 noiembrie, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă. Maximele se vor situa între 0 și 9 grade Celsius. În sudul și în estul țării, vremea va fi închisă și sunt anunțate ploi în majoritatea zonelor. În Moldova, în schimb, sunt așteptate precipitații mixte. La munte, trecător, va ninge. Tot acolo, pe creste, cât și pe litoral, vântul va bate cu putere.

Miercuri, 30 noiembrie, cerul va fi noros. În sudul Banatului, în Oltenia și izolat în Muntenia și în Dobrogea va continua să plouă, iar în Moldova vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificări la munte, în zona înaltă, și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 noiembrie: vremea la București

Marți, 29 noiembrie, vor fi ploi în prima parte a zilei. Vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă va atinge 7 grade Celsius. Miercuri, 30 noiembrie, cerul va fi noros, sunt posibile ploi slabe, vântul va rămâne activ, iar temperatura maximă, atinsă la amiază, nu va depăși valoarea de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 29 noiembrie: vremea la munte

La munte, cerul va fi noros și va ninge slab. Vântul va sufla intens în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. În stațiuni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 4 grade Celsius.


  • Sinaia - 0

  • Predeal - 0

  • Păltiniș - 4

  • Stâna de Vale - 2

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice, sud-estice și la munte.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-est. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste si:
ANM: Cod portocaliu și cod galben de ninsori și vreme rea pentru...
ANM: Cod portocaliu și cod...

Săptămâna 19.12.2022 – 26.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în nord-estul țării. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.