Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru weekendul 26-27 noiembrie. Climatologii au anunțat că vremea se răcește în toată țara, iar la munte vor fi fulguieli.

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 26-27 noiembrie: vremea în țară

Sâmbătă, 26 noiembrie, temperaturile vor scădea în toată țara, astfel că maximele se vor încadra între 0 și 15 grade Celsius. Cerul va fi variabil, dar vor fi înnorări în nordul, centrul și nord-vestul țării, unde vor fi posibile și precipitații. La munte vor fi fulguieli, iar la altitudini mari vântul va avea intensificări.

Duminică, 27 noiembrie, cerul va fi noros, iar seara va ploua în regiunile sudice și estice, în timp ce în zonele deluroase sunt anunțate precipitații mixte, iar la munte ninsori. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 26-27 noiembrie: vremea la București

În weekend, vremea se răcește în Capitală. Sâmbătă, 26 noiembrie, temperatura maximă nu trece de 10 grade Celsius, cerul va avea înnorări, iar în prima parte a zilei va fi ceață. Duminică, 27 noiembrie, noaptea se vor înregistra ploi, iar maxima se va opri la 8 grade Celsius.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru weekendul 26-27 noiembrie: vremea la munte

La munte, în weekendul 26 - 27 noiembrie, cerul va fi noros și sunt posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, dar va fi mai activ pe creste.


  • Sinaia - -1

  • Predeal - -2

  • Păltiniș - 2

  • Stâna de Vale - -1

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice, estice și centrale.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 noiembrie. Temperaturile vor scădea
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile nord-vestice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 12.12.2022 – 19.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări, conform ANM.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.