Miercuri, 22 septembrie 2021, va fi rece în toată țara. Vântul va avea unele intensificări la mare și pe crestele Carpaților Meridionali. În vest, centru și local va ploua. Maximele zilei vor fi cuprinse între 9 și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo | Miercuri, 22 septembrie 2021

Vremea în București

16 grade Celsius vor fi în termometrele din București. La fel ca în ziua anterioară, este posibil să plouă din nou trecător. Joi, 23 septembrie, maxima va fi de 18 grade Celsius, deci valorile termice mai cresc ușor, însă tot rece va fi pentru luna septembrie.

Vremea la munte

Și aici va ploua ziua, mai ales în masivele sudice, iar noaptea, local, în cele nord-vestice. La altitudini mari o să apară lapoviță și ninsoare. Scad mult temperaturile. La Sinaia și Stâna de Vale se înregistrează 9 grade Celsius, la Păltiniș 8, iar la Predeal va fi și mai rece, anume 7 grade Celsius.

Detalii despre cum va fi vremea joi, 23 septembrie

Mai cresc temperaturile puțin în partea de sud-vest, dar vremea continuă să fie rece pentru această dată, cu temperaturi maxime care pornesc de la 10...12 grade Celsius în nordul Moldovei și se opresc pe la 20 de grade Celsius înregistrate în sudul Olteniei.

Cerul va fi noros în nord, centru și est, unde va ploua slab. La munte, a doua parte a zilei va fi mai neplăcută. Vântul se va intensifica și va bate la rafală cu peste 80...90km/h. La altitudini de peste 1500 de metri, precipitațiile vor fi trecătoare și sub formă de lapoviță și ninsoare. Dimineața și noaptea se va forma ceață pe arii restrânse.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.