Sâmbătă, 18 septembrie 2021, scad temperaturile în cea mai mare parte a țării. Numai în sud și sud est va fi mai cald. Nu lipsesc nici perioadele cu soare. Local, în schimb, în nordul, centrul și sud-estul României, dar mai ales în zona montană, sunt așteptate precipitații. Maximele vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade Celsius. Duminică, 19 septembrie, temperaturile mai scad cu câteva grade. În nordul și în centrul țării vin alte ploi, dar în rest va fi cald.

Prognoza meteo | Weekendul 18-19 septembrie 2021

Vremea în București

Finalul acestei săptămâni vine cu temperaturi de vară în Capitală. Sâmbătă, 18 septembrie, vor fi 29 se grade în termometre, însă cerul va fi plin de nori și vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. La fel va fi și duminică, 19 septembrie, atunci când vor fi tot 29 de grade Celsius.

Vremea la munte

Ploile vin și pe aici și scad temperaturile. Cantitățile de apă vor fi însemnate. În Munții Apuseni și în Carpații Orientali vor depăși 35...40 l/mp. Sunt șanse mari să cadă grindina și vântul își va face simțită prezența, rafalele depășind în unele zone 70 km/h. La Stâna de Vale vor fi 16 grade Celsius, iar la Sinaia, Predeal și Păltiniș 18.

Săptămâna 20.09.2021 - 27.09.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai pronunțată în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 27.09.2021 - 04.10.2021

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va avea o tendință spre deficit, în cea mai mare parte a țării. - Administrația Națională de Meteorologie (ANM).


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.