Ilie Năstase se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Fostul tenismen a ajuns la spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Primele declarații ale soției despre starea partenerului. 

 

Ilie Năstase este infectat cu COVID-19. Fostul tenismen este internat în spital

Fostul lider ATP este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, după ce recent s-a întors dintr-o vacanță în Istanbul, în care a fost plecat împreună cu soția sa, Ioana.

Fostul sportiv a început să se simtă rău din senin și a mers la spital, unde a fost testat și diagnosticat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Campionul este vaccinat și surse medicale spun că a făcut o formă ușoară a bolii. Din fericire, nu are nevoie de oxigen, dar va rămâne în continuare sub supravegherea medicilor.

„El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat.

E o formă ușoară, atâta timp cât purtăm discuții. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situația, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă", a spus Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

Este a doua oară în ultimele săptămâni când Ilie Năstase ajunge la spital. A mai fost internat recent din cauza unor probleme la inimă. Acesta a pus cele întâmplate pe seama conflictului cu Ciprian Marica, cu care se află în scandal din cauza unei baze sportive din București.

Ioana Năstase nu are COVID-19

Cât despre zvonurile apărute în spațiul public, conform cărora și Ioana ar fi infectată cu COVID-19, femeia dezminte totul. Soția lui Nasty spune că s-a testat de trei ori de când a aflat că Ilie Năstase are COVID-19, iar de fiecare dată rezultatul a ieșit negativ.

Citeste si:
Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Ce pedeapsă a primit...
Ilie Năstase a fost prins...

„Am văzut că au apărut diverse știri cum că și eu aș avea virusul, nimic nu este adevărat. Chiar l-am repetat de trei ori (n.r. testul), acum am făcut al treilea test ca să mă asigur și a ieșit negativ. Eu sunt perfect sănătoasă, să se înțeleagă, sunt ok!”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.