Prestatia din meciul cu Franta ne obliga la mai mult. Am demonstrat ca stim sa ne aparam, dar ramasesem datori la capitolul atac, asa ca presa internationala astepta furia ofensiva a lui Iordanescu. Se spune ca echipa nu se schimba cand merge bine. E doar un cliseu? Cu siguranta da, daca-l intrebam pe selectioner. Popa, Stanciu, Andone si Hoban au ramas pe banca, iar Torje, Chipciu, Keseru si Prepelita si-au facut aparitia pe teren. Surpriza mare pentru Petkovic, dar si pentru fani, relateaza prosport.ro.

Vlad Chiriches, capitanul Romaniei, a vorbit dupa egalul cu Elvetia, 1-1, si despre sansele "tricolorilor" de a se califica din grupa

"In seara aceasta a trebuit sa suferim si sa luptam pentru fiecare minge. Am dat totul pentru victorie, dar nu am reusit sa castigam. Am luptat, dar asta a fost sa fie. Am luat din nou un gol imparabil. Cred ca elvetienii au marcat la singura lor sansa de gol din repriza a doua. Asa am simtit din teren. Trebuie sa obtinem victoria cu Albania. Trebuie sa fim 100% apti de joc si sa castigam. Mai avem sanse de calificare, dar trebuie sa castigam meciul urmator. In a doua repriza s-a simtit putina oboseala. Este greu cand joci la un turneul final. Este presiune mare si mult de lupta", a spus Chiriches.

Urmatorul meci al Romaniei va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon.