Clubul Rapid a primit o depunctare de sase puncte din partea FIFA, dupa ce fotbalistul Rhema Obed a castigat procesul impotriva clubului giulestean, care trebuie sa-i plateasca 57.000 de euro. Oficialii Rapidului au declarat ca au achitat aceasta suma, insa presedintele lui CSMS Iasi, Florin Prunea, a spus ca Federatia Romana de Fotbal trebuia sa puna imediat in aplicare decizia forului international, iar acest lucru nu s-a intamplat.

"Mi-as dori ca Rapidul sa promoveze, pentru ca merita. Ar fi pacat sa fie depunctata. Pe de alta parte, regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obliga Federatia Romana de Fotbal sa ia punctele si sunt curios ce va fi. Sper sa nu fie depunctati, dar va fi destul de dificil. FIFA nu prea face pasi inapoi cand ia o decizie. Daca FRF nu va pune in executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate si nu vor participa la nicio competitie organizata de FIFA. Nu se joaca nimeni cu aceste chestiuni", a spus Prunea la Dolce Sport.

Rapid Bucuresti a obtinut matematic promovarea in prima liga, dupa victoria, scor 3-1, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, precizeaza MEDIAFAX.