Deocamdata, nici forul maghiar, nici campioana Romaniei nu au anuntat nimic oficial pe aceasta tema, insa in cele doua zile de competitii ale turneului Final 4, in centrul de presa, s-a vorbit mult despre faptul ca Rasmussen va ramane in Capitala Ungariei. Discutiile au fost demarate cu mult timp inainte de faza finala a Ligii Campionilor, au fost confirmate inclusiv de Katalin Palinger, una dintre cele mai importante personaje ale Federatiei Ungare.

Imediat dupa finala cu Gyor (29-26 dupa aruncarile de la 7 metri), Kim Rasmussen nu a vrut sa vorbeasca despre viitorul sau, a avut o singura preferinta: "Doresc doar sa ma bucur doar de acest succes. Maine voi vorbi oficial despre viitorul meu" a spus atunci Kim Rasmussen

Echipa a revenit luni la Bucuresti, insa nimeni nu a putut face vreu plan, nu s-au purtat discutii, in conditiile in care toata ziua a fost ocupata cu actiuni de protocol, vizita inclusiv la presedintele tarii, Klaus Johannis, si cu aparitii televizate. Marti, dupa ce lucrurile s-au mai asezat, problemele au inceput sa se clarifice: Kim Rasmussen va pleca la sfarsitul sezonului de la CSM Bucuresti, el avand deja un acord cu nationala Ungariei, informeaza MEDIAFAX.

Antrenorul danez si-a desfasurat activitatea in ultimele luni la CSM Bucuresti, dar a pregatit in paralel si nationala Poloniei. Acel rol dublu nu va mai fi posibil si din vara. Federatia maghiara i-a oferit un contract generos lui Kim Rasmussen, peste posibilitatile CSM Bucuresti. In plus, il doreste full-time, cu drepturi exclusive. In aceste conditii, oficialii bucuresteni au inteles ca trebuie sa gaseasca o alta varianta de antrenor pentru CSM, in tentativa de a-si apara titlul in Liga Campionilor, in sezonul 2016-2017.