Jucatorul din Argentina, a fost suspendat marti pentru 4 etape si amendat cu 20 000 de euro dupa ce a fost eliminate in meciul pierdut de echipa sa, duminica, 1-3 in deplasarea de la Udinese.

In varsta de 28 de ani, Gonzalo Higuain a fost la un pas de a-l strange de gat pe arbitrul Massimiliano Irrati si a fost nevoie de interventia coechipierilor sai pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Mai mult, in drumul spre vestiare l-a bruscat pe unul dintre membrii staff-ului echipei Napoli, informeaza MEDIAFAX.

Cu toate acestea, sefii lui Napoli spun ca pedeapsa este mult prea mare si asteapta ca sefi comisiei de recurs sa o reduca, cu atat mai mult cu cat Higuain nu mai fusese eliminate din perioada in care juca pentru Real Madrid.

Mauricio Sari, antrenorul ehipei Napoli, suspendat si el dupa ce a fost eliminate in timpul aceluiasi meci, are o alta varianta.

"Higuain mi-a spus ca nu a facut nimic rau pentru a lua cel de-al doilea cartonas galben. Este foarte suparat pentru ca nu-s va putea ajuta echipa. In opinia mea arbitrajul nu a fost unul corect" a spus Sarri conform Sky Sport Italia.

Udinese a castigat cu 3-1 meciul disputat pe teren propriu, duminica, cu 3-1, jocul cu Napoli din etapa cu numarul 31 din Serie A, dupa dubla lui Bruno Fernandes si reusita lui Cyril Thereau. Higuain a fost autorul singurului gol al echipei Napoli si in acelasi timp al 30-lea sau gol al sezonului.