Stoica si Reghecampf l-au vizitat, joi, la pranz, pe Gigi Becali, intalnirea dintre cei trei durand aproximativ o ora si 15 minute.

"Am de transmis doua mesaje din partea lui Gigi. Primul este ca Steaua va fi condusa de Laurentiu Reghecampf si de mine cu putere maxima. A insistat sa spun asta. Nimeni, nici macar oameni din familia lui, nu are voie sa se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastra, iar daca cineva vorbeste despre Steaua o face in nume propriu. Al doilea mesaj este urmatorul: se va tine de cuvant si isi va respecta cuvantul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. In rest, orice intrebare imi puneti raspunsul este acelasi: Gigi Becali se cheama el", a declarat Stoica la iesirea din penitenciar, transmite MEDIAFAX.

Reprezentantii mass-media prezenti in fata penitenciarului l-au intrebat pe oficialul stelist daca petrecerea de final pentru sarbatorirea castigarii titlului va mai avea loc, dar acesta a raspuns: "Gigi Becali se cheama el". Ziaristii i-au mai adresat si alte intrebari, insa raspunsul a fost identic, managerul refuzand sa explice intelesul acestei expresii.

Laurentiu Reghecampf nu a dorit sa discute cu reprezentantii mass-media.

George Becali se afla in penitenciar dupa ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.