Traian Băsescu, internat în spital

Fostul președinte al României, actual europarlamentar, Traian Băsescu, este internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București.

Potrivit mai multor surse, fostul președinte a ajuns la spital în urmă cu trei zile şi este internat la Secția Boli Infecțioase cu gripă de tip A.

Surse medicale au declarat că internarea fostului șef al statului are legătură cu o viroză pulmonară şi acum acesta se află sub tratament, starea sa fiind stabilă.

În luna martie 2022, Traian Băsescu a fost internat la un spital din Bruxelles, după ce oficialului i s-a făcut rău pe holurile Parlamentului European în ziua în care a primit sentinţa prin care a fost declarat colaborator al Securităţii. Mai apoi, Băsescu a fost internat la un spital din Paris, unde a primit tratament şi a făcut noi investigaţii medicale.

În istoricul său medical Traian Băsescu are o mulţime de probleme, cele mai grave fiind legate de sistemul circulator, dar şi un emfizem pulmonar.

Fostul președinte a suferit și o operație de hernie de disc, la Viena, în 2006, dar și o intervenție la nivelul tiroidei, în 2007.