Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede. O persoană a murit

CFR a anunțat că un utilaj feroviar, care se deplasa între Roșiori Nord și Atârnați, pentru a face lucrări feroviare programate în stația Atârnați, s-a răsturnat. Potrivit primelor informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsturnat la ieșire din Roșiorii de Vede. În utilaj se aflau doi lucrători ai CFR Infrastructură.

La fața locului au ajuns reprezentanții SMURD pentru a acorda primul ajutor medical. ISU Teleorman a transmis că un bărbat de în jur de 55 de ani, unul dintre lucrătorii feroviari ce se afla în utilajul feroviar, se afla în stop cardio-respirator. Victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar echipajele medicale ale SAJ Teleorman au declarat decesul.

De asemenea, la fața locului au intervenit și două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipe SAJ.


”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic.”, spun cei de la ISU.

Traficul feroviar de călători se va face doar pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului, a mai menționat CFR.