Timișoara

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Temperatura din cursul zilei va înregistra 6°C, iar minima nopții va fi de 3°C.

Craiova

În Craiova, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Maxima zilei va fi de 18°C, iar pe timpul nopții vom avea temperaturi de 7°C.

Sibiu

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și lapoviță și ninsoare. În timpul zilei, aceasta se va transforma în ploaie. Seara, va reveni lapovița și ninsoarea. Temperatura maximă va ajunge la 5°C, iar cea minimă la -1°C.

Constanța

În Constanța, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă va fi de 11°C în timp ce minima va atinge 18°C.

București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara norii vor fi încă pe cer, deci va fi înnorat. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 19°C, iar cele minime la 5°C.

Oradea

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Seara, ploaia va fi înlocuită de lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă va urca până la 4°C, iar noaptea vor fi 2°C.

Iași

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Aceasta nu se va opri nici seara. Minima nopții va fi de 3°C, iar temperatura zilei va fi de 6°C.

Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara, va începe iarăși ploaia. Temperatura din timpul zilei va ajunge la 13°C, iar noaptea vor fi 1°C.

Baia Mare

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat și ploaia va continua. Seara, ploaia va fi înlocuită de lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă va fi de 5°C, iar cea minimă 2°C.

Suceava

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, ploaia va fi înlocuită de lapoviță și ninsoare. Aceasta va continua și în timpul serii. Valoarea maximă din timpul zilei va fi de 6°C, iar noaptea vor fi 1°C.