Cantina din România unde poți mânca pe săturate, cu bani puțini
Cea mai nouă și modernă cantină din Galați vine cu o ofertă imbatabilă pentru studenți. Piure, salată de varză și un șnițel de pui, în total 11.6 lei, un preț cu care niciun restaurant nu poate concura.
O ceafă de porc la tavă sau un șnițel de pui costă puțin peste 4 lei, o porție de cartofi la cuptor e 2.6 lei, piureule 1.9 lei, iar ciorbele și supele sunt în jur de 8 lei.
De asemenea, o porție de mămăliga cu brânză și smântână e 4 .81 de lei. Cartofi țărănești cu afumătură- 4.68 lei, pilaf-1.30 de lei (150 de grame), varză la cuptor -4.94 de lei (200 de grame).
La desert, studenții pot servi o tartă cu fructe, care ajunge la 6.26 lei, cremșit, cu un preț de 5.98 lei, prăjitura boema - 6.89 lei, tiramisu - 8.06 lei sau amandina, care are un preț de 6.89 lei. O apă plată costă doar 2,21 de lei (50 ml).
„16 lei pe un fel de mâncare şi desert, o salată şi o apă chiar. Preţurile sunt bune. Sunt decente”, a povestit Mircea, student, pentru Observator.
„Este gustoasă şi textura este magnifică pot să zic. Raport calitate - preţ şi cantitate - preţ...sunt foarte bune”, a completat studentul Petrișor.
„E accesibil, da, că e pentru studenți, pentru orice buzunar”, a declarat Adriana, studentă.
„Mi se pare foarte ieftin la cât mi-am comandat aici”, a adăugat Laur, student.
Interesant este că studenții și profesorii beneficiază de reducere la tot meniul, iar diferența de preț o suportă universitatea. „Studenţii plătesc cu 30% mai puţin, pentru personalul universităţii 20% faţă de preţ.
Ar fi cel puţin imoral dacă am muta presiunea economică de pe instituţie pe studenţi. Am decis să susţinem din eforturi proprii aceste modificări”, a transmis Puiu Lucian Georgescu, rectorul universității.
1,5 milioane de euro, bani proveniți din bugetul universității, a costat cunstruirea noii cantine care are 180 de locuri. Bineveniți la masă sunt și clienții din exterior.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Unde poți mânca în România cu puțini bani, pe săturate. Meniul complet costă doar 12 lei .