Alertă cu bombă în apropiere de Cotroceni

Traficul rutier a fost restricționat luni dimineață pe Bulevardul Vasile Milea după ce un colet suspect a fost identificat. Zona din apropiere de Cotroceni a fost paralizată chiar de la primele ore ale dimineții. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au restricționat imediat accesul autoturismelor pe străzile din apropiere. De asemene, în zonă au ajuns și câteva autospeciale SMURD.

În apropiere se află sediul Brigăzii 30 Gardă Mihai Vitează. Rucsacul suspect a fost găsit la intrarea în sediul unității militară. Alerta oamenilor legii a fost și mai mare deoarece în apropiere, de asemenea se află și un centru comercial care zilnic este extrem de aglomerat.

Brigada Specială Pirotehnică a sosit la fața locului pentru a verifica coletul suspect și pentru a vedea interveni pentru orice eventualitate. În momentul în care cei de la Brigada Specială Pirotehnică au deschis rucsacul au găsit o punga cu pâine și haine. Traficul din zonă a fost reluat în regim normal la scurt timp.