Luna plină din decembrie este cunoscută și sub numele de „lună rece”. Aceasta este un fenomen rar care poate fi observată în noaptea de 8 decembrie.

Luna Plină - 8 decembrie 2022.

Pe data de 8 decembrie 2022 are loc faza de Lună Plină. În această zi, luna este luminată în proporție de 99,74% și va fi vizibilă pe tot parcursul nopții, deoarece aceasta răsare în est și tranzitează meridianul la miezul nopții, după care în vest.

Luna Plină va acoperi planeta Marte în primele ore a zilei de joi și poate fi observat cu ochiul liber. În această noapte, Marte va fi acoperită complet de Luna Plină pentru aproximativ o oră.

Impactul Lunii Pline asupra zodiilor

Astrologii spun că acest fenomen rar va avea impact asupra vieții sentimentale a zodiilor. Unele persoane se pot simți mai emotive sau mai pasionale, în timp ce altele vor avea tendința să fie infidele.

Ce zodii sunt predispuse să înșele în această seară

• Vărsător
• Săgetător
• Balanță

Care sunt zodiile care rămân loiale

• Scorpion
• Taur

Cum va afecta Luna Plină zodiile

Berbec: Chiar dacă sunteți într-o relație sau nu, Luna Rece vă va face să vă simțiți puternic și veți rămâne fidel propriilor dorințe.

Balanță: Cei care se află în prezent într-o relație toxică au impresia că bat pasul pe loc. Din această cauză, ați putea căuta atenție în altă parte.

Gemeni: Vei simți multă presiune din partea oamenilor din jurul tău și vei simți nevoia de o evadare.

Taur: În ultima perioadă te-ai confruntat cu mai multe probleme și lucruri stresante, însă vine și soarele pe strada ta. Trebuie să vorbești mai mult cu tine.

Rac: Ai avut o perioadă plină de dezamăgiri, însă Luna Rece te va face să te simți că începi un alt capitol. În această lună te vei regăsi pe tine și îți vei redescoperi pasiunile. Fă-ți timp pentru ceea ce te face fericit.

Citeste si:
Compatibilitatea zodiacală în dragoste: 4 zodii care pot fi...
Compatibilitatea zodiacală în...

Săgetător: Dacă te gândești la schimbări majore în viața ta, mai bine lasă-le pe altă dată. Luna Rece nu este un moment prielnic pentru schimbări, în special în viața personală.

Fecioară: Este momentul oportun ca să te relaxezi și să te gândești la ce ai realizat în acest an. Probabil că ți se va aglomera viața în curând, așa că trebuie să îți pui gândurile în ordine.

Scorpion: Este momentul să atragi mai multă atenție persoanei iubite sau oamenilor dragi și să petreceți timpul împreună.

Capricorn: Luna Rece nu este un moment potrivit pentru reînnoirea relației. Se anunță schimbări în jurul datei de 21 decembrie. Doar aveți răbdare!

Leu: Se anunță schimbări majore și noi oportunități. Toate se vor termina cu bine într-un final. Această Lună Plină va fi doar despre vindecare.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Vărsător: Sunteți pus în fața unor decizii grele. Nu ești pregătit pentru o schimbare în viața de cuplu, deoarece ce urmează ar putea să te dărâme. Focusați-vă pe ceea ce se aliniază cu valorile și convingerile voastre de bază.

Pești: În această seară, Peștilor le este recomandat să se relaxeze. Te vei simți mai iritat decât de obicei. Fă-ți timp pentru tine.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.