Filmarea cu „Camionul lui Moș Crăciun” cuprins de flăcări, marți noapte, în timp ce circula pe șoseaua Giurgiului din București a devenit cel mai vizionat clip de pe site-ul BBC News în ultimele 24 de ore.

Filmarea cu „Camionul lui Moș Crăciun” în flăcări pe o șosea din România, cea mai vizionată pe BBC NEWS

„Un camion Coca-Cola a luat foc în timp ce se afla pe un drum aglomerat din capitala României, București. Nu este clar cum a izbucnit incendiul. Șoferul a reușit să părăsească vehiculul înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări. Ulterior, pompierii au sosit pentru a stinge incendiul și nu s-au raportat răniți. Compania de băuturi răcoritoare a declarat presei locale că ia măsuri pentru a preveni alte incidente", relatează BBC.

„A fost un incident fără victime și fără daune majore. S-a intervenit rapid și le mulțumim pompierilor și forțelor de ordine pentru promptitudine. Totul este sub control, iar caravana va continua conform planului. Ne cerem scuze pentru întârziere”, este reacţia publicată de Coca-Cola pe pagina de Facebook.

Internauții romani au luat în derâdere imaginile: „Poate la anul nu mai începeți sărbătorile în noiembrie”

Potrivit Info Trafic România, un TIR încărcat cu Coca-Cola a fost cuprins de flăcări, în seara de 29 noiembrie, pe Șoseaua Giurgiului din București, la intersecție cu Drumul Găzarului. La faţa locului au intervenit 3 autospeciale, 1 descarcerare și un echipaj SMURD.

Șoferul a reușit să decupleze capul tractor. Preţ de câteva zeci de minute, atât circulaţia maşinilor, cât şi cea a mijloacelor de transport în comun a fost blocată. În cele din urmă, focul a fost stins de pompierii ajunşi la faţa locului.

Imaginile cu incendiul auto au fost surprinse de şoferii aflați în trafic şi postate de reţelele de socializare. Cea mai mare parte dintre internauți au făcut haz de necaz și au comentat la postarea despre incident astfel:

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...

„Lui Moş Crăciun îi arde de glume înainte de sărbători”, spune cineva

„De 22 de ani tot folosesc același tir. E timpul pentru unul nou”, mai recomandă cineva

„Poate la anul nu mai începeți sărbătorile din noiembrie”, mai spune cineva.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.