Judecătorul Gabriel Apostol a murit seara trecută, în drum spre Spitalul Floreasca din București. Pe drum, însă, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Magistratul din Pitești și-ar fi injectat benzină în vene.

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre Spitalul Floreasca, după ce și-ar fi injectat benzină în vene

Judecătorul Gabriel Apostol a ajuns în dimineața zilei de 1 decembrie la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Starea lui s-a agravat, iar medicii au hotărât să fie transferat la Spitalul Floreasca din București. Pe drum, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Pentru moment, nu se știe de ce acesta a apelat la un astfel de gest.

Pe 7 mai 2014, Gabriel Apostol a fost suspendat din magistratură până la finalizarea cercetării disciplinare declanşate după scandalul pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti - Bucureşti.

Judecătorul a fost încătuşat de politişti, după ce i-a făcut pe aceştia „miliţieni“, totul după ce el însuşi sunase la 112 pentru a anunţa că a fost agresat de cei doi oameni ai legii. Martorii incidentului nu i-au susţinut însă varianta.

O lună mai târziu, judecătorul a făcut scandal într-un magazin bricolaj din Piteşti, iar după un schimb de replici jignitoare, agenţii de pază l-au scos pe magistrat din magazin şi au chemat poliţia. În momentul în care a plecat din parcare, Gabriel Apostol a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care a scăpat ca prin urechile acului.

Magistratul Gabriel Apostol a fost în sezonul 2014 concurent la „MasterChef“ pentru a-i demonstra soţiei, de care era despărțit, că merită să obțină un șorț pentru priceperea sa în bucătărie.

Citeste si:
Artist mort în vacanță cu familia, în Parcul Retezat. „S-au...
Artist mort în vacanță cu...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.