Camionul lui Moş Crăciun a fost cuprins de flăcări în timp ce circula pe şoseaua Giurgiului din București. Șoferul a reușit să decupleze remorca înainte ca focul să ajungă la cabină. Pe imaginile surprinse de trecători se observă cum partea din față a remorcii este înghițită de foc, iar acesta se extinde cu repeziciune și la prelată.

„Camionul lui Moș Crăciun” a fost cuprins de flăcări pe șoseaua Giurgiului din București

Potrivit Info Trafic România, un TIR încărcat cu Coca-Cola a fost cuprins de flăcări, în seara de 29 noiembrie, pe Șoseaua Giurgiului din București, la intersecție cu Drumul Găzarului. La faţa locului au intervenit 3 autospeciale, 1 descarcerare și un echipaj SMURD.

Șoferul a reușit să decupleze capul tractor. Preţ de câteva zeci de minute, atât circulaţia maşinilor, cât şi cea a mijloacelor de transport în comun a fost blocată. În cele din urmă, focul a fost stins de pompierii ajunşi la faţa locului.

Imaginile cu incendiul auto au fost surprinse de şoferii aflați în trafic şi postate de reţelele de socializare. Cea mai mare parte dintre internauți au făcut haz de necaz și au comentat la postarea despre incident astfel:

„Lui Moş Crăciun îi arde de glume înainte de sărbători”, spune cineva

„De 22 de ani tot folosesc același tir. E timpul pentru unul nou”, mai recomandă cineva

„Poate la anu nu mai începeți sărbătorile din noiembrie”, mai spune cineva.

Recomandările autorităților pentru această perioadă

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Recomandăm conducătorilor auto:


  • să ruleze cu prudență sporită.

  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.

  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.