Festivalul de muzică SAGA revine cu a treia ediție în 2023

Unul dintre cele mai populare festivaluri de muzică din Europa, SAGA Festival, revine cu ediția a treia în vara viitoare. Organizatorii spun că această nouă ediție ne va surprinde cu cei mai îndrăgiți artiști internaționali care vor transforma cele trei zile într-un adevărat spectacol de poveste și vor crea atmosferă incendiară. La festival va răsuna și muzica electronică, seturi ale celor mai iubiți DJ din lume care îi va face să danseze fără oprire.

Organizatorii spun că surprizele festivalului nu se opresc aici. În noua ediție, participanții vor avea parte de noi scene cu un vibe deosebit, iar cele deja cunoscute vor avea parte de un nou design fresh. Pe parcursul celor trei zile de festival se vor desfășura mai multe activități, unele fiind absolut noi și provocatoare pentru participanți. Acestea vor stoarce tinerii de energie negativă și le vor încărca bateriile cu foarte multă adrenalină și poftă de a trăi din plin orice moment.


Cum poți să fii parte din echipa SAGA

SAGA Festival va anunța în curând toate noutățile referitoare la cea de-a treia ediție a evenimentului. Organizatorii susțin că părerea fanilor este cea mai importantă în succesul acestui festival, de aceea, SAGA a lansat un concurs pentru persoanele care își doresc să facă parte din echipă.

Până pe data de 25 octombrie, pe conturile de Instagram și Facebook ale festivalului SAGA, vor fi lansate o serie de provocări. La finalul acestora, persoana câștigătoare va primi un badge de festival crew, cu ajutorul căruia va avea acces la eveniment în perioada de pregătire. Norocosul sau norocoasa va putea asista la construirea scenelor și la alte momente organizatorile din cadrul festivalului. Mai multe detalii referitoare la organizarea și noutățile festivalului se pot urmări aici.