Noaptea trecută a fost una plină de aventură pentru liderul AUR, George Simion. Acesta a fost depistat la volanul mașinii în timp ce avea permisul de conducere suspendat. Oamenii legii l-au reținut pe omul politic și i-au deschis un dosar penal. Simion susține că nu știa că are permisul suspendat.

George Simion, prins la volan cu permisul de conducere suspendat

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un scandal în noaptea de joi spre vineri în Piața Victoriei din București. Oamenii legii au spus că omul politic conducea un automobil având permisul de conducere suspendat. George Simion a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

La rândul său, liderul AUR a declarat că nu știa că permisul său de conducere a fost suspendat deoarece nu a fost înștiințat. Omul politic spune că s-a mai ciocnit de o asemenea situație în anul 2020, însă atunci dosarul i-a fost clasat.

George Simion a fost ridicat de mascați și dus la secția de Poliție. În Piața Victoriei acesta a ridicat un scandal monstru, făcând live pe pagina de Facebook toată interacțiunea sa cu poliția. Liderul AUR a fost testat de polițiști pentru proba de alcool, dar şi pentru droguri, iar ambele rezultatele au fost negative.

George Simion, scos cu forța din autocarul partidului AUR

Geirge Simion se afla în Piața Victoriei din București deoarece în weekend va avea loc un protesc pe care partidul său îl organizează. În cele din urmă, polițiștii au încercat să îl rețină pe Simion, însă, după ce s-a consultat cu avocatul său, liderul AUR le-a transmis polițiștilor că se va prezenta mâine la secție și a intrat în autocarul AUR.

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

După minute bune de negocieri, oamenii legii au cedat și au chemat întăriri care au intrat în autocar cu forța și l-au scos pe George Simion pentru a-l aduce la poliție. La acel moment, autocarul partidului se afla parcat în Piața Victoriei. Mai târziu, omul politic a transmis că a fost „eliberat" după doar 10 minute şi a descris acțiunea Poliției ca fiind ilegală și abuzivă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.